“Mīlestība ir pati dzīve; bet nevis nesaprātīga, ciešanu pilna un bojā ejoša, bet gan svētlaimīga un bezgalīga dzīve.”

Mīlestība ir nepieciešama katram un vislabāk, ja ik uz soļa. Tieši tāpēc arī Murjāņos jaukā un sirdsmīļā gaisotnē jaunieši sagaidīja šos svētkus. Angļu valodas skolotājs Mustafa Kavak kopā ar jauniešiem no visām klasēm mācījās dažādas dziesmas par mīlestību angļu valodā nodziedāt. Katra klase izvēlējās savu un trenējās. 13.februāra pēcpusdienā visi sanācām skolas aktu zālē, lai kopīgi izdziedātu izvēlētās dziesmas. Atmosfēra bija ļoti jauka, ik pa klasei nāca priekšā un dziedāja sevis izvēlēto dziesmu, bet viņi nebija vieni, jo visa zāle dziedāja līdzi. Tad jūs varat iedomāties kā tas ir, kad kopā dzied ap simts jauniešiem sev tīkamas dziesmas. Fantastiski. Skolotājs kopā ar 12.klases jauniešiem bija arī uzvedis nelielu skečiņu par skatījumu uz vienu un to pašu situāciju no dažādu personāžu pusēm. 13.februāra pēcpusdiena pagāja vienos smieklos.

Savukārt, Skolēnu padome ļoti cītīgi gatavojās 14.februāra vakara pasākumam, kur jau iepriekš bija izsludināta balsošana par vairākām nominācijām. Nominācijas bija interesantas un vakara pasākumā tika apbalvoti uzvarētāji. Katrs uzvarētājs saņēma salduma balvu, bet bija arī spraiga cīņa par divām visnozīmīgākajām balvām – iespēju apmeklēt “MKārums” un baudīt tur gatavotos gardos ēdienus. Par galvenajām balvām cīnījās nominācijās Murjāņu sporta ģimnāzijas potenciālais pārītis un Murjāņu sporta ģimnāzijas saldais pārītis. Pirmā nominācija, ko pasniedza jau 13.februāra pēcpusdienā bija “Sirds skolotāja”, kur jaunieši bija iebalsojuši matemātikas skolotāju Sandru Lūkinu. Skolotājai bija liels pārsteigums par šo.

Un tā, lūk arī pārējās nominācijas un to uzvarētāji:

“MSĢ  saldais pārītis” – Matīss Šalkovskis un Amanda Ogorodņikova;

“Potenciālais pārītis” – Raits Markus un Žanete Sinkovska;

“Drāmas karaliene” – Kerija Vilsone;

“Skolas lielākā sirsniņa” – Franciska Liniņa;

“Iekārojamākais džeks”- Valters Ķirsons;

“Iekārojamākā meitene”- Emīlija Brauna;

“Lielāka siržu lauzēja”- Olga Silicka;

“Lielākais siržu lauzējs” – Nikita Bondarevs.

Pēc balvu pasniegšanas notika fotografēšanās un ballīte. Paldies skolas vadībai par saldumbalvām, paldies kafejnīcas “MKārums” īpašniecei Zanei, paldies Skolēnu padomes jauniešiem un īpaši vēlos izteikt pateicību Skolēnu padomes prezidentei Janitai Antipinai par ieguldīto darbu, laiku un enerģiju.

Sagatavoja DVAJ Gita Satovska