🎅  Ziemassvētku laiks Murjāņos bija ļoti darbīgs. Skolēni cītīgi mācījās, lai iegūtu pēc iespējas labākus noslēguma vērtējumus mācību priekšmetos, trenējās, lai sacensībās sasniegtu augstākos rezultātus. Bet… skolēnu padomes skolēni bija arī padomājuši, lai pēdējā pirmā semestra nedēļa būtu mazliet savādāka nekā citas. Pirmkārt, visu nedēļu darbojās Ziemassvētku sveicienu pasts, kur katrs varēja uzrakstīt savu novēlējumu draugam vai draudzenei, skolotājai vai trenerim, klases biedram vai istabas biedram, sirds āķītim vai kādam citam. Otrkārt, katrai dienai bija ieteikts dresskods, piemēram, pidžamas vai krāsainās zeķes, vai radošās frizūras, vai mīļākais apģērbs. Pirmdien un otrdien visi iesaistījās piparkūku cepšanā un dekorēšanā. Visu svētku laiku varēja iemūžināt skaistas bildes ar draugiem foto stūrītī.

🎄 Piektdienas rīts iesākās ar jauku kopā būšanu un darbošanos skolas virtuvē, kur interesentiem bija iespēja piedalīties pankūku cepšanu kopā ar skolas direktoru Sergeju Čeveru. Pēc gardajām pašgatavotajām brokastīm visi saposušies pulcējās pie skolas galvenās eglītes uz svinīgo pasākumu. Šogad šī eglīte bija rotāta ar skolēnu rokām taisītiem rotājumiem, kas radīja tik sirds siltu un mīļu sajūtu. Gatavojoties svinīgajam pasākumam, katra klase gatavoja priekšnesumu. Pirms skolēnu sagatavotajiem priekšnesumiem, skolas vadība apbalvoja skolēnus, kuri bija ļoti labi mācījušies pirmajā semestrī, kuri bija ļoti labi ievērojuši skolas iekšējās kārtības noteikumus, un kuri ir viskārtīgākie savās istabiņās. Paldies skolas vadībai par skaistajiem piparkūku eņģeļiem.

🎁 Pēc skolēnu veidotā scenārija 11.klases skolēni bija pirmie, kas iesāka koncerta daļu ar L.Reinika dziesmu “Tik Balti”, 9.b klases skolēni mūs izklaidēja, uzdodot mīklas. Starp citu, par pareizi atminētu mīklu varēja dabūt arī saldumus. 10.b klases skolēni bija sagatavojuši dzejoli. Savukārt 9.a klase mums parādīja, kas ir Budēļi un kādās rotaļās viņi gāja. Budēļi savās rotaļās iesaistīja arī skatītājus. Mūsu visjaunākie, 8.klases skolēni, mūs priecēja ar tautasdziesmām par Ziemassvētku laiku. Ļoti jautrā veidā 10.a klases skolēni pastāstīja par ticējumiem Ziemassvētku laikam. Kā ķirsītis uz kūkas bija 12.klases priekšnesums. Šogad 12.klases skolēniem ir jauns mācību priekšmets “Radošā rakstīšana”, kur viņi mācījās rakstīt un iestudēt lugu. Tad nu Ziemassvētku pasākumā viņi rādīja pašu sarakstītu un iestudētu lugu par Ziemassvētku vecīša diētu. Viss pasākums kopā bija jautrs un izklaidējošs. Paldies visiem par radošajām domām un to realizēšanu. Murjāņieši, jūs esat paši labākie! 🥳

Sagatavoja DVAJ Gita Satovska