Murjāņu Sporta ģimnāzijas teritoriālās struktūrvienības  “Jūrmala” AIRĒŠANAS  nodaļa Jūrmalā, Jaunā ielā 66.

Šajā skolā uzņem skolēnus 9. vai 10.klasē, kuri mācās  pamatskolas un pilnu vidusskolas kursu ar tālākām iespējām turpināt mācības jebkurā valsts augstākajā mācību iestādē.

 

Paralēli mācībām notiek treniņi airēšanā. Skolas audzēkņi un absolventi Latvijas izlases sastāvos ar panākumiem piedalījušies Pasaules, Eiropas čempionātos, starptautiskās regatēs. 2011.gadā mūsu skolas absolventi Lauris ŠĪRE un Dairis ADAMAITIS kļuva par divkārtējiem Pasaules čempioniem U-23 grupā, skolas audzēkne Elza GULBE  izcīnīja Eiropas junioru čempiones titulu, 3.vietu Pasaules junioru čempionātā. 2012.gadā mūsu skolas audzēkņi  Gints ZUNDE un Krišs KALNIŅŠ Pasaules junioru čempionātā izcīnīja sudraba medaļas, bet Eiropas junioru čempionātā – bronzas medaļas.  2013.gadā Elza GULBE izcīnīja bronzas medaļas Pasaules U-23 čempionātā un Universiādē, bet 2016.gadā izcīnīja Eiropas vicečempiones titulu.  2019.gadā skolas audzēkņi Reinis JURKA, Otto FEDUKOVIČS, Staņislavs KOREŠKOVS un Toms VEĻIČKO lielā starptautiskā regatē “Baltic Cup” izcīnīja sudraba medaļas, 2020.gadā skolas audzēknes Ance VEĻIČKO un Laine RUMPE Eiropas Junioru čempionātā izcīnīja 7.vietu. Katru gadu skolas audzēkņi izcīna Latvijas čempionu titulus un medaļas citās starptautiskās sacensībās.

Skolas audzēkņi dzīvo skolas dienesta viesnīcā, mācību gada laikā ir nodrošināti ar bezmaksas ēdināšanu un atrodas daļējā valsts apgādībā.

UZŅEMŠANAS  konkurss, ievērojot tajā brīdī esošās epidemioloģiskās drošības prasības, 2021.gadā notiks  laikā no 15.jūnija līdz 22.jūnijam 
 (1 dienu)  Jūrmalā, Jaunā ielā 66.
Uzņemšanas konkurss (9., 10.klasē) Murjāņu Sporta ģimnāzijas teritoriālās struktūrvienības “Jūrmala” (Jaunā iela 66, Jūrmala) airēšanas nodaļā, kā arī smaiļošanas un kanoe nodaļā notiks š.g. 20.jūnijā. Dokumentu iesniegšana un medicīniskā apskate no plkst. 10.00 līdz 11.00. Fiziskie testi tiem, kas stājas airēšanas nodaļā, no plkst. 11.15. Mācību tests tiem, kas stājas 10.klasē, no plkst. 12.30. Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pasta adresi msgjf@msg.edu.lv vai zvaniet 29461790.
Uzņemšanā  notiks:
  1) liecību vai apliecību vērtēšana;
  2) mācību tests tiem, kuri stājas uz 10.klasi;
  3) medicīniskā apskate;
  4) fizisko normatīvu testi  (60 m skrējiens, 1600 m skrējiens, tāllēkšana no vietas, pievilkšanās (zēniem), vēderprese (meitenēm), lokanības pārbaude).
Līdzi jāņem sporta tērps, pildspalva, sejas maska un šādi dokumenti:
  1) 8.klases liecība vai 9.klases apliecība;
  2) dzimšanas apliecība, pase (kopijas);
  3) medicīniskā izziņa (86.forma vai tai pielīdzināma), EKG un vēlama EHO kardiogramma (vai pieraksts uz to);
  4) vecāku iesniegums (aizpildāms uz vietas).
Sīkāka informācija msg.edu.lvrowing.lv vai zvanot mob. 29238821.
Uz tikšanos Murjāņu sporta ģimnāzijā!