2018.gada 21.decembrī plkst. 11:00 un plkst. 11:50,  MSĢ TSV ”Jūrmala”, laikmetīgās dejas kompānijas ”ĀRĀ” interaktīva dejas izrāde ”3D par Telefoniem’‘.

 

 

„Interesanti izstāstīts stāsts par mūsdienās ļoti aktuālu problēmu-atkarību no tehnoloģijām. Bija interesanti un patīkami skatīties.”

Valters 12.kl.

 

 

„Man ļoti patika, nebija vismaz parasta lekcija vai diskusija. Vislabākais, manuprāt, bija tas, ka viņi iesaistīja mūs pašus, ļāva likt savu mūziku. Tiešām ļoti patiesa un mūsdienīga izrāde.”

Anna 12.kl.

 

 

„Bija interesanti. Nekad nebiju redzējusi laikmetīgās dejas, tāpēc likās forši. Pamācoši. Ļoti patika.”

Nansija 12.kl.

 

 

„Bija jautri, atraktīvi un izglītojoši. Nākotnei var papildināt stāstu ar kādiem faktiem, skaitļiem, bet kopumā bija ļoti pozitīvi.”

Ints 12.kl.

 

 

„Izrāde, manuprāt, bija ļoti mūsdienīga un nozīmīga jaunajai paaudzei. Tādus pasākumus jārīko biežāk, jo, manuprāt, tas liek aizdomāties par to, cik ļoti mūs ietekmē telefons.”

Kaspars 12.kl.

 

 

„Izrāde bija ļoti neierasta un patika ar to, ka tēma, par ko bija izrāde, ir ļoti aktuāla mūsdienās. Patika tas, ka kolektīvs ar izrādi cenšas „atvērt cilvēkiem acis” un mainīt tos.”

Viktors 11.kl.

 

 

„Man ļoti patika, viņi visi 3 bija ļoti jauki, aktīvi. Spēja mūsu jauniešu ikdienu un saziņu parādīt dejā, kas ļoti aizrāva. Ar labu humora izjūtu un patiesiem smaidiem. Visu rādīja jokojot, bet pēc izrādes visu nosvērti un nopietni izrunāja.”

Violeta 11.kl.

 

 

„Bija ļoti interesanti, tiešām kaut kas ļoti negaidīts un pārsteigumu pilns. Pats dabūju iespēju piedalīties dejošanā. Es 100% atbalstītu vairāk šādu pasākumu, jo telefoni tiešām ieņem lielu vietu mūsu dzīvē.”

Ričards 10.kl.

 

 

„Man ļoti patika. Bija interesanti, izklaidējoši, kā arī izzinoši, jo lika padomāt par telefona lietošanu ikdienā.”

Linda 10.kl.

 

 

„Šodien es redzēju ļoti pozitīvus, dzīvespriecīgus cilvēkus, mīļus un skaistus cilvēkus. Es ļoti gribētu redzēt šos cilvēkus vēlreiz. Man bija ļoti interesanti un patīkami skatīties un klausīties. Liels paldies!”

Otto 9.kl.

 

 

„Man ļoti patika priekšnesums, tas bija interesanti un oriģināli, taču domāts jaunākai auditorijai, un pašā lekcijā nebija nekā jauna un nedzirdēta. Bet tā tik turpināt!”

Kristers 9.kl.