MācībasMurjāņiKonsultāciju saraksts

Murjāņu sporta ģimnāzijas skolēnu individuālā darba plānojums  2017./18.m.g.
 

 

N.p.k.

Skolotājs

Ind. darbs min.

Izpildes laiks

1.

A. Ābelīte

2.00 - 120 min.

Pirmdiena 18.40-20.40

2.

J. Bite

1.87 - 112 min.

Pirmdiena 18.30-20.22

3.

M. Ozola

3.23 - 193 min.

Trešdiena 18.30-21.43

4.

A. Podziņa

2.28 - 136 min.

Pirmdiena 18.30-20.46

5.

K. Žilinska

1.28 - 76 min.

Ceturtdiena 18.30-19.46

6.

Dz. Kiela

1.07 - 64 min.

Trešdiena 20.10-21.14

7.

S. Lūkina

4.76 - 285 min.

Trešdiena 18.00-21.45 (10.-12. kl.)

Ceturtdiena 13.30-14.30 ( 8. kl.)

8.

I. Cielēna

1.28 - 76 min.

Pirmdiena 18.30-19.46

9.

G. Satovska

2.14 - 128 min.

Pirmdiena 19.00-21.08

10.

V. Voiciša

2.00- 120 min.

Trešdiena 18.30-19.10 (9.kl.)

19.10-19.50 (12.a)

19.50-20.30 pārējās klases

11.

D. Cauce

0.57 - 34 min.

Ceturtdiena 18.30-19.04

12.

I. Makare

0.47 - 28 min.

Ceturtdiena 16.03-16.31

13.

D. Ozoliņa

0.38 - 22 min.

Ceturtdiena 16.03-16.25

14.

St. Vērdiņa

0.59 - 35 min.

Otrdiena 7.20-7.55

15.

E. Liepiņa

0.63 - 37 min.

Otrdiena 18.30-19.07

16.

J. Matvejenko

1.75 – 105 min.

Trešdiena 18.30-20.15

17.

I. Ģipsle

0.71 - 42 min.

Ceturtdiena 18.30-19.12

18.

I. Vēvere

0.33 – 19. min.

Trešdiena 13.30-13.49

19.

V. Brikmane

2.27 – 136 min.

Pirmdiena 19.10-21.06

20.

St. Vanags

2.28 - 136 min.

Pirmdiena 18.30-20.46

21.

S. Stroda

0.59 – 35 min.

Otrdiena 19.00-19. 35

 

 

 

 

 DVIJ M. Iecelniece